arthome&decor

  • от

Arthome & Décor е марка със заетост от 3 години, в новото си амплоа в областта на арт декори за стена. Създавеме артистични интериорни визии, като акцент са Сукулентните ни терариуми. Производството на кръгли модули от MDF  с различен размер; разнообразни по форма модули от PVC в богата цветова гама – нестандартни декори, индивидуално съобразени с интериори. Използваме сурови природни елементи и естествени материали, така че  терариумите  със съответният Сукулент или мъх, представлява жива природна частица- изключително  добре възприета във всеки един дом, офис,антре или помещения с понижена или липсваща естествена светлина. Залагаме на комбинативни решения. Домът трябва да е също толкова атрактивен, каквито са възможностите ни за развитие и в професионална насока. Детайлно съгласуваме и изработваме прецизно най-подходящия декор, за да реализираме комфорт извън рамките на предвидимото. Артистичност, красота и деликатност- всеки детайл е важен, за да бъде впечатлен всеки клиент.

От направените анкети, установихме, че всеки работещ човек,въпреки забързаното ежедневие, има нужда от свежо и улеснено обновление на своя дом. А какво по-лесно от подвижен декор, особено ако е в една кръгла, абсолютно завършена форма, която позволява екстаз от цветове и комбинации във всеки един детайл. Всяка стационарна стена се превръща в доминантен акцент чрез нашите модули. Произвеждаме според търсенето:

Разнообразен декор, внасящ ексцентричност, ефектност и мултиефективност- подарък с подчертано присъствие, не само за Вас, но и за Вашият дом. Всички знаем, че „нашият дом е нашата крепост” – там се уединяваме; там се събираме след еднотипен работен ден; там сме истински…За да бъде един човек по-рентабилен, по- мобиизиран е необходимо да релаксира в една комфортна и уютна среда. Ние я създаваме, съобразявайки се с дизайнерския нюх на всеки един клиент.

Анализ на нашите клиенти

*Пол :

90 % жени, от които 60 % са жени между 20 г.- 45 г.; 40 % са жени между 45 г. -60 г.

10 % мъже, от които 20 % са между 20 г.- 45 г.; 80 % са между 45 г.- 60 г.

*Образование:

Професионално ангажирани в различни сфери, пребиваващи в големи областни градове.

               *Други характеристики:

  Клиентите ни имат добър усет за времето, акцентите и това, което е на мода-   интериорно   издържано. Имаме фирми, които са участвали в конкурси за Вдъхновяваща работна атмосфера с една част от нашите терариуми със Скандинавски мъх. Което е предпоставка за тенденциите, които следваме- не само гардеробът има нужда да бъде обновяван…

Голяма част от направените поръчки са за подарък- което ни стимулира, да представим нашят  труд  и като луксозна алтернатива “all in one” – поднесеният жест като Акцент § Декор .

                                                                                                                         www.arthome-decor.com        

                   Правим различното-реално!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *