Осветителни модули

Осветителни модули. Предлагаме на вашето внимание ефектни и разнообразни осветителни тела. Разгледайте нощни лампи с LED осветление, винтидж асортименти, динамични форми и още много идеи в процес на развитие. Комбинираме ефект и ефективност. Благодарение на вътрешни рафтове и висящи стъкленици, пригодени за разнообразни аранжировки (коледна декорация, морски съкровища, ароматни листенца, мини сукулентни терариуми).
Всеки асортимент може да се моделира да бъде за стена или настолен вариант. Различават се по своята атрактивност и качество на изработка.
Използването на естествен дървен материал ни стимулира да създаваме нощни лампи- на границата на елементарното, екзотичното и актуалното за всеки дом. Като допълнителен аксесоар декорираме осветителни модули с надписи и други отличителни дървени арт елементи. Имате избор между дизайн, форми и размери, отличаващи се както по мястото на разположение, така и по начина на техния монтаж. Използваме мануално осветление на батерии; освеление с дистанционно, както и с USB порт.
Нека бъде светлина и красота!