Нордик декориНордик декори. Терариумите в комбинация с мъх и естествена декорация, са изключително подходящи и за офиси, антрета, мокри помещения и други места с понижена или липсваща естествена светлина.Скандинавският мъх не се полива, има трайно и постоянно покритие, голям диапазон в цветови аспект. Разгледайте!

Не се пипа, къса или мачка.
Влажността на въздуха трябва да е мин.40-50% в противен случай става ронлив и твърд, но отново връща мекотата си ако се повиши % влажност.
Създава отлична акустика, шумоизолация, абсорбира влажният въздух при над 60% влажност, не изисква специални грижи. Възпрепятства развитието на мухъл поради, абсорбиращите влага, свойства. Подтиска образуването на микроби и тяхното разпространение. Пречиства въздуха от вредни компоненти (амоняк, ацетилдехид, оцетна киселина).Не съдържа токсични компоненти и алергени.
Допуска се и използването му на открито с навес, като не се излага на дъжд или директен вятър, както и на сурови климатични условия. Създава комфортна атмосфера като понижава нивото на стрес.

В тази секция, НОРДИК ДЕКОРИ, акцентираме върху суровите природни елементи и естествени материали. Според вашият интериор, с помощта на нашият екип, избирате най-подходящият цвят, като допълнително може да се подсили визията с Granit effect-имитация на камък.
Модулите се предлагат в различни размери – 25 см/9 см, 30 см/9 см, 35 см/9 см, 40 см/9 см, което предразполага за по-голямо въображение и артистичност.
Акцентираме и върху комбинацията на различни терариуми с външни или вътрешни рафтове, с допълнителен аксесоар, подчертаващ загадъчният им ефект, прикрито осветление под естествената жива растителнонст. Всеки детайл е важен!