Сукулентни терариуми за стена

  • от
Сукулентни декори, декорация

СУКУЛЕНТНИ ДЕКОРИ

Удоволствие е за нас да Ви представим нашите живи декори за стена:

Сукулентни терариуми с изключително разнообразие в цветова гама, начин на подредба и мултифункционална ефективност.

Според вашият интериор, с помощта на нашият екип, избирате най-подходящият цвят, като допълнително може да се подсили визията с Granit effect-имитация на камък.

Модулите се предлагат в различни размери-25 см/9 см; 30 см/9 см; 35 см/9 см; 40 см/9 см, което предразполага за по-голямо въображение и артистичност в пространственото им разположение.

Акцентираме върху употребата им като етажерки с външни или вътрешни рафтове, с допълнителен аксесоар, подчертаващ загадъчният им ефект, прикрито осветление под естествената жива растителнонст.

Сукулентите са едни от най-непретнциозните растения. Листата им са месести и представляват резервоари, благодарение на които могат да издържат на суша, не се нуждаят от много слънчева светлина. Предпочитат шарена сянка през летните сезони, при максимална температурна граница 27°C- поливат се на 2-3 седмици / веднъж. Докато през зимните месеци от ноември до февруари, ако температурата на помещението е в минималните граници 10°C- 13°C, поливането на сукулентите се редуцира  на 4 седмици/веднъж, дори е благоприятно да се преустанови поливането им, тъй като започват да вегетират при температура 10°C.

Най- предпочитан вариант за поливане са пулверизаторите, като се впръсква точно в стеблото им (внимава се да не попадне вода в листната им розетка между листата, за да не загният). Достатъчно е 1-2 впръсквания с вода, нормална със стайна темпаратура(ако водата е силно хлорирана- се оставя пълният съд с вода да престои няколко часа поне, за да се утаят нежеланите елементи, след което може да се пълни съответният пулверизатор) или преварена и охладена вода. Не е полезно да се поливат с минерална вода!

Залагаме на комбинативни решения. Детайлно съгласуваме и изработваме прецизно най- подходящия модул, зада осъществим вашата цел- комфорт извън рамките на предвидимото.

Сукулентите са доста разнообразни и екзотични растения, някои от тях цъфтят, други красят декора с изящната си комбинация. Живите сукулентни терариуми превръщат стената от статична в забележителна доминанта от вашият уют!

Всеки детайл е важен!

Направете своя избор, като разгледате DIY Сукулентни терариуми в нашето портфолио.

Удоволствие е за нас, да работим за вас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *