Скандинавски мъх

  • от

ARTHOME § DECOR акцентира и върху актуалния Скандинавски мъх.

Терариумите, в комбинация с мъх и естествена декорация, са изключително подходящи и за офиси, антрета, мокри помещения и други места с понижена или липсваща естествена светлина.

Скандинавският мъх не се полива, има трайно и постоянно покритие, голям диапазон в цветови аспект.
Не се пипа,къса или мачка.

Влажността на въздуха трябва да е мин.40-50%, в противен случай става ронлив и твърд, но отново връща мекотата си ако се повиши % влажност.
Създава отлична акустика, шумоизолация, абсорбира влажният въздух при над 60% влажност, не изисква специални грижи. Възпрепятства развитието на мухъл поради, абсорбиращите влага, свойства. Подтиска образуването на микроби и тяхното разпространение. Пречиства въздуха от вредни компоненти (амоняк, ацетилдехид, оцетна киселина). Не съдържа токсични компоненти и алергени.
Допуска се и използването му на открито с навес, като не се излага на дъжд или директен вятър, както и на сурови климатични условия.
Създава комфортна атмосфера като понижава нивото на стрес.

Според вашият интериор, с помощта на нашият екип, избирате най-подходящият цвят, като допълнително може да се подсили визията с Granit effect-имитация на камък. Модулите се предлагат в различни размери-25 см/9 см; 30 см/9 см; 35 см/9 см; 40 см/9 см, което предразполага за по-голямо въображение и артистичност.
Акцентираме и върху комбинацията на различни терариуми с външни или вътрешни рафтове, с допълнителен аксесоар, подчертаващ загадъчният им ефект, прикрито осветление под естествената жива растителнонст. 

Всеки детайл е важен!

Разгледайте нашето портфолио, за да придобиете по-качествена представа за декорите, които предлагаме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *