ОГЛЕДАЛЕН СВЯТ

  • от

Усещали ли сте разликата в излъчването си, поглеждайки се в стандартно по форма огледало и съответно в огледало, явяващо се като бижу?

Всички знаем каква е основната цел на огледалният модул. Но в забързаното ежедневие пропускаме елемнтарната възможност да бъдем щастливи  чрез малките детайли.

Направете собствен опит- погледнете изображението си в едно стандартно огледало. Направете сравнение след като застанете пред огледало, явяващо се акцент. Индивидуално изработено за Вас и Вашият интериорен нюх. Виждате ли каква е разликата- нивото на хормана на щастието се повишава, след като имаме един красив, актуален, нестандартен огледален модул.

Не случайно съществува фраза- красотата ще спаси света!

В живота всеки трябва да намери своите причини за по- ведър ден, за повече усмивки и красиви моменти. Обърнете внимание на всички тези „дребни“ акценти, които могат да разгънат пред Вас ценна красота, дзен уют и самочувствие.

От практична гледна точка- едно малко помещение изглежда по- отворено и просторно с наличието на огледален модул.

Ние изработваме огледала в разнообразни , заоблени форми. Като идеята ни е да придадем завършена, цялостна визия. Ексцентричната му визия, по- различна от правоъгълник, зарежда атмосферата със своята уникалност.

Създаваме енергия в кръгла форма.

Ако можеше да говори огледалото ни- сигурни сме, че би разказвало чудни, приказни истории. В добро и лошо, ние поглеждаме към/ в него и преминават толкова много мисли, несподелени с никой. Обръщайки се към него, ако я има прелестта, дори и индивидуалността на самия модул- излъчването ни ще е ведро…ще е щастливо!

Комбинацията му в пространството с даден акцент, доказва наличието на дизайн. 

Бъдете оригинални, единствени и щастливи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *