Вдъхновяващ избор за комфорт

  • от

При обзавеждане или освежаване на всеки дом, доминиращата идея е създаването на комфорт. От напрегнатото ежедневие в еднотипния план на действие, от липсата на релаксираща енергия навън, всеки полага усилие да пренесе свеж и актуален дизайн. Несравнимо е, когато се приберете да усетите уютът и автоматично да се изключите от напрягащите мисли.

Когато избирате промяна, макар и частична, е добре да се ориентирате и за декори специално за Вашата стена. Ето и нашето предизвикателство – нежни и естествени елементи в комбинация с терариум от Сукулент и Скандинавски мъх:

Вмъкването на този нов модул в нашето портфолио, представлява ефектен акцент относно Вашият  Wall Décor избор:

Ако търсите екзотика и нестандартна визия, това е вашият аксесоар за стенa – непретенциозен, изискан и с възможност за разнообразна пространствена подредба (малък трик за освежаване на декора).

Под друга форма, не по-малко впечатляваща и актуална, е модулът „ Timber”

Разнообразното  разположение на кръгли модули ( по диагонал, вълнообразно, вертикално, хоризонтално, в една равнина или в няколко) създава една впечатляваща илюзия за изобилие от свободно и едновременно запълнено пространство.

В желанието да се чувствате още по- мобилизирани от прекараното малко време у дома, Ви представяме  сет от Сукулентни терариуми и модул със Скандинавски мъх, естествена дървесна следа и екзотично осветление. Изисканата флора вече си е намерила нов дом и нова цел- да припомни онези скъпоценни моменти на затаен дъх пред естествените природни красоти!

Отделете време за вашите бъдещи идеи, разгледайте нашите асортименти!

Правим различното, възможно!

Етикети:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *